Hacı Özyılmaz özel izinle defnedildi!

Hacı Özyılmaz özel izinle defnedildi!

Nakşi tarikatının Kars’ta önde gelen isimlerinden olan merhum Hacı Hasan Özyılmaz Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın girişimleri neticesinde Evliya Cami külliyesinin bahçesine defnedildi.

Nakşi ve Kadiri Şeyhi Hacı Hasan Özyılmaz, dün hayatını kaybederek, ailesini ve sevenlerini büyük üzüntü içerisinde bıraktı.

Hacı Özyılmaz’ın cenazesi Evliya Camisine getirildi.

Evliya Camisinde kılınan ikindi namazına müteakip Hacı Özyılmaz’ın cenazesi Kars Evliya Cami külliyesine defnedildi.

Düzenlenen cenazeye AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, çok sayıda siyasi ve vatandaş katıldı.

haci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(1).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(2).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(3).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(4).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(5).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(6).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(7).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(8).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(9).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(10).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(11).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(12).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(13).jpghaci-ozyilmaz-ozel-izinle-defnedildi!-(14).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler