"Halep’te Vicdanlar Ölüyor, İnsanlık Ölüyor, Halep’te Katliam Oluyor"

"Halep’te Vicdanlar Ölüyor, İnsanlık Ölüyor, Halep’te Katliam Oluyor"

Kars Ülkü Ocakları, Suriye'nin Halep kentindeki savaşta şehit düşen Türkmenler için Fethiye Cami'nde mevlit okutarak, gıyabi cenaze namazı kıldı.

Dün Fethiye Cami'nde bir program düzenleyen Kars Ülkü Ocakları, mevlit okuttu. Mevlitten sonra şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

"Halep’te vicdanlar ölüyor, insanlık ölüyor, Halep’te katliam oluyor." diyen Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör,  "Halep’te katliamlar yaşanıyor ve küçük çocuklar enkazlar altında yaşamını yitiriyor. "Halep’te katledilen Müslüman din kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldık. Halep’te vicdanlar ölüyor, insanlık ölüyor, Halep’te katliam oluyor. Küçük çocuklar enkazların altından can veriyor. Bu zulme sessiz kalmamak için mevlit okutturduk, gıyabi cenaze namazı kıldık." diye konuştu.

halep’te-vicdanlar-oluyor,-insanlik-oluyor,-halep’te-katliam-oluyor-(3).jpghalep’te-vicdanlar-oluyor,-insanlik-oluyor,-halep’te-katliam-oluyor-(2).jpghalep’te-vicdanlar-oluyor,-insanlik-oluyor,-halep’te-katliam-oluyor-(1).jpghalep’te-vicdanlar-oluyor,-insanlik-oluyor,-halep’te-katliam-oluyor-(4).jpghalep’te-vicdanlar-oluyor,-insanlik-oluyor,-halep’te-katliam-oluyor-(5).jpghalep’te-vicdanlar-oluyor,-insanlik-oluyor,-halep’te-katliam-oluyor-(6).jpghalep’te-vicdanlar-oluyor,-insanlik-oluyor,-halep’te-katliam-oluyor-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler