Harmankaya'dan Karsspor'a Yemek

Harmankaya'dan Karsspor'a Yemek

Karsspor'un önceki dönem yöneticilerinden,BY Grup Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti Kars Belediye Meclis Üyesi Yargıç Harmankaya, takımımızın deplasmanda oynayacağı zorlu Kepez maçı öncesi kendi işyeri Kahve Evin'de moral ve motivasyon yemeği verdi.

Belediye Başkan vekili Haydar Yılmaz, KARSOD Başkanı Halit Özer ve  Karsspor gönüllüsü Metin Güvercin’inde katıldığı yemekte konuşan Harmankaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Harmankaya “Şu anda ki yönetim kadrosu, Karsspor’u yönetme kapasitesine sahip değildir.” dedi.   

 

Karsspor’un şuan ehil olmayan yöneticilerin elinde olduğu için başarısız sonuçlar alındığını iddia eden Harmankaya, “Ben geçtiğimiz yıl Karsspor’un yöneticilerindendim. Bu görevim sırasında futbolcularımızla yakından ilgilenirdim. Her maç öncesi futbolcularımız eğlenceye ve sinemaya götürürdüm. Yer, içer, eğlenirdik. Maçlara da moral ve motivasyon yüklü olarak çıkardık. Fakat takım bazı işin ehli olmayan insanların eline geçince de böyle tatsız sonuçlar ve skorlar ortaya çıkıyor. İnşallah takımızın durumu düzelir ve güzel sonuçlar elde ederiz. Allah nasip ederde son hafta da aldığımız galibiyet serisine bundan sonra da devam ederiz. Böylece size gönlümüz de, cebimiz de, kesemiz de sonuna kadar açık olur. Allah utandırmasın ve yolunuzu açık etsin. Sizlere elimden gelecek her türlü desteği vereceğim. Bu sözümüzü de ilerleyen günlerde skor ve sonuç olarak hep birlikte göreceğiz.” Diye konuştu.

KIZ İSTEMEYE GİDEN BİRİNE DAHİ “NE İŞ YAPIYORSUNUZ?” DİYE SORDUKLARINDA ‘BEN KARSSPOR YÖNETİCİSİYİM’ DİYOR.

Gazetesi Tacettin Durmuş’un neden Karsspor’un başından ayrıldınız? Üstelik belediye meclis üyesisiniz. Belediyenin de desteğini alarak takım için daha iyi şeyler yapabilirdiniz? Sorusu üzerinde ise Harmankaya, Şu anda ki yönetim kadrosunun bu takımı yönetme kapasitesinin olmadığına dikkat çekti.

 

Kars’ta kim oldukları dahi bilinmeyen kişilerin kendilerini Karsspor da yönetici olarak tanıttığına da vurgu yapan Harmankaya, daha sonra şu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 “Şu anda Kars’ta bir moda var. Birisine soruyorlar ki “Sen ne iş yapıyorsun?” ‘Ben Karsspor yöneticisiyim’ diyor. Kız istemeye giden birine bile “Siz ne iş yapıyorsunuz? Diye sorduklarında “Ben Karsspor yöneticisiyim” diye cevap veriyor. Tamam, da kardeşim sen aslında ne iş yaparsın? Diye tekrar soruyorlar.

KARSSPOR YÖNETİCİSİ OLMAK, ORADAN MAAŞ ALMAK, YİYİP, İÇİP GEZMEK DEMEK DEĞİLDİR.

Bazı arkadaşlarımı tenzih ederek söylüyorum Karsspor yöneticisi olmak oradan maaş almak veya gidip orada oturup yiyip, içip, gezmek değildir. Eğer Karsspor yöneticisi olmuşsan her yer de ben Karsspor yöneticisiyim diyorsan, Karsspor’a da bir katkı sunmak zorundasın. Yani böyle bir mantıksızlık olamaz. Bu nedenlerle ben şu anda kulübün ehil ellerde olduğuna inanmıyorum. Ama biz takımımıza her türlü desteği veriyoruz. Allah’ın izniyle de bir şeyler oluyor. Borçlar ödeniyor. Takım belli bir noktaya geldi. Bu noktadan sonra da arkadaşlarımıza ellerinden geldiği kadar yine herkes gücü nispetinde yardımcı olacak. Bizde destek olmaya çalışacağız. Allah nasip ederde artık iyi sonuçlar alacağız.

ÖNÜMÜZDE KONGRELER VAR

Önümüzde kongreler var. Kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yani bizde elimizden gelen desteği vereceyiz. Geçen yıl ki yönetim listesi, Sayın Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş’un inisiyatifinde ki bir listeden oluşmaktaydı. O listedeki bazı arkadaşlarımızla birlikte çalışamayacağımızı beyan etmiştik ve bu nedenle yönetime girmedik. Yani sonuç olarak şu anda ki yönetim kadrosunun bu takımı yönetme kapasitesinin olmadığını ileri sürerek biz yönetimde yer almadık. İnşallah Antalya Kepez maçından 3 puanla dönersiniz. Ondan sonrasını da bana bırakın. Burada herkesin önünde söz veriyorum ve ben kendimce takım için gereken her şeyi yapacağım.”

yes.20110930135406..jpg

yes.20110930132055..jpg

 

yes.20110930132147..jpg

 

 

Tacettin Durmuş

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler