HDP Kars 2. Olağan Kongresi yapıldı

HDP Kars 2. Olağan Kongresi yapıldı

HDP’nin Kars 2. Olağan Kongresi HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin de katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede Cengiz Anli HDP İl Başkanlığına seçildi.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET

Halkların Demokratik Partisi (HDP) 2. Olağan Kongresi Masal Park’ta bulunan kafede yapıldı.

Kongrede divan kuruluna Özgür Zeydanoğlu, Gülcan Alp ve Leyla Anli önerildi. Çoğunluğun kabulü ile oluşturulan divan adına Özgür Zeydanoğlu, kongreyi başlatarak gündem maddelerini okudu.

HDP’nin Kars 2. Olağan Kongresi’ne HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin yanı sıra Bitlis Milletvekili Celadet Gaydalı, Hakkari Milletvekili Sait Dede, Muş Milletvekili Şevin Coşkun ve Mensur Işık, Van Milletvekili Murat Sarısaç, Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca ile çok sayıda partililer katıldı.

Faaliyet ve Mali raporun okunmasının ardından yapılan seçimde İl Başkanlığına Cengiz Anli seçilirken il yönetimi ise Sevda Subaşı, Mustafa Kaya, Gönül Topkaya, Seraç Çelikkaleli, Zeki Şur, Ali Özen, Osman Tut, Murat Taşkıran, Adem Karataş, Mahmut Nadiroğlu ve Fırat Kaya getirildi.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli HDP’nin Kars 2. Olağan Kongresi’nde konuşma yaparak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

hdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(1).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(2).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(3).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(4).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(6).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(7).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(5).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(8).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(9).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(10).jpghdp-kars-2.-olagan-kongresi-yapildi-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler