Hep Birlikte El Ele Dokunun Minik Kalplere

Hep Birlikte El Ele Dokunun Minik Kalplere

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birimi tarafından 81 ilde yürüttüğü ‘’Sevgi Yolu Projesi’’ sürüyor.

Kars AK Parti Kadın Kolları, Dağpınar Beldesinde bulunan ilköğretim de ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık mont ve bot yardımında bulundu.  “Sevgi Yolu Projesi” köy okullarındaki çocukları giydirmeye devam edeceği belirtildi.

Kars AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner bir açıklama yaparak; “Projemizde bize eşlik eden ve destek olan Dağpınar Belediye Başkanımız Ömer Vargün’e, Belde başkanımız Fikret Yardımcıel’e ve Okul Müdürümüz Çoskun Yardımcıel’e teşşekkür ediyoruz. Çocukların sevinçleri ve yüzündeki gülümseme bizleri hem mutlu etti hem de çalışma şevkimizi daha da arttırdı. Projemizde bizlere katkıda bulunan ve desteklerini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na ve Esenyurt Belediye meclis üyemiz hemşerimiz Mercan Koç’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

hep-birlikte-el-ele-dokunun-minik-kalplere-(1)-002.jpghep-birlikte-el-ele-dokunun-minik-kalplere-(2)-002.jpghep-birlikte-el-ele-dokunun-minik-kalplere-(3)-002.jpghep-birlikte-el-ele-dokunun-minik-kalplere-(4)-002.jpghep-birlikte-el-ele-dokunun-minik-kalplere-(6).jpghep-birlikte-el-ele-dokunun-minik-kalplere-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler