'Hepimiz Derin Üzüntüler İçerisindeyiz'

'Hepimiz Derin Üzüntüler İçerisindeyiz'

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mert Aydın'ın geçtiğimiz Pazar günü kaçırıldıktan sonra öldürülmesi olayının ardından günlerdir süren eylemlerin bugün ayağında Fethiye Camii'nde Mert için okutulan mevlit için toplanan kalabalığa seslendi.

'Hepimiz Derin Üzüntüler İçerisindeyiz'

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mert Aydın’ın geçtiğimiz Pazar günü kaçırıldıktan sonra öldürülmesi olayının ardından günlerdir süren eylemlerin bugün ayağında Fethiye Camii’nde Mert için okutulan mevlit için toplanan kalabalığa seslendi.

“Hepimiz derin üzüntüler içerisindeyiz.” diyen Karaçanta, “Mert’imiz uzanan namertçe eli lanetlemek için toplandık aslına bakarsanız. Bu elim olayda sözün bittiği noktadayız sadece sözün değil insanlığında bittiği noktadayız. Günlerce bu vahşeti kınadık tepkimizi koyduk. İçimiz kan ağladı, ağlamaya da devam ediyor. Mert şimdi Cennet bahçelerinin en güzel yerinden sizleri; Ağabeylerini, ablalarını izliyor. SERHAT KARS’IN MERT kardeşine nasıl sahip çıktığını görüyor. O’nun bizlerden tek isteği vardır. Şimdi o da bu alçakça olayı gerçekleştiren, adına insan bile demeye utandığım caninin yakalanması için bu konuda emniyet güçlerimize yardımcı olmalıyız.” dedi.

Karaçanta ayrıca, “Bizler tepkimizi koyduk şehrimizi ülke gündemine taşıdık artık geresi kollu kuvvetlerinin işidir. Bizler bu işin takipçisi olmaya yine devam edeceğiz. Her zaman Mert kardeşimizin ailesinin yanında olacağız. Belediye başkanınız olarak bu olayın takipçisi olacağımın sözünü sizlere veriyorum. Sizlerden isteğim bundan sonraki sürede emniyet mensuplarını meşgul etmeyelim. Bir tek polisin dahi faili bulmak için harcayacağı emek şuan için çok önemli ancak görüyorum ki şuan yüzlerce polis bizlerle meşgul olmaktadır. Bırakalım onlar görevlerini yerine getirsin ki MERT kardeşimiz rahat uyusun, getirsin ki toplumumuzda bu tür olaylar bir daha yaşanmasın. Saygı ve sevgilerimle hepinizin Mert dolu yüreklerinizi selamlıyorum.” şeklinde konuştu. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler