Iğdır Belediyesi Okul Bahçelerinde ve Okul Yollarında Tadilat Yaptı

Iğdır Belediyesi Okul Bahçelerinde ve Okul Yollarında Tadilat Yaptı

Iğdır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte okulların bahçelerinde ve okullara giden yollarda asfalt ve parke çalışması gerçekleştirdi.

Tahir KAVRİ / KARS MANŞET

"Iğdır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasına yakın öğrencilerin daha elverişli bir ortamda eğitim öğretim hayatını sürdürebilmeleri amacıyla Iğdır şehir merkezinde bulunan bazı okulların tahribata uğrayan okul bahçelerinde parke çalışması gerçekleştirirken okullara giden yollarda asfalt çalışması başlattı. Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve elverişli ortamlarda eğitim hayatlarını sürdürmeleri için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız" diyen Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit ;” Ben öncelikle yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor ve hepsine başarılar diliyorum. Biz Iğdır Belediyesi olarak yeni eğitim yılımızın başlamasına yakın okul bahçeleri ile okullara giden yolları tahribata uğramış bazı okullarımızı tesbit ettik ve bu yolların onarımı için bir çalışma başlattık. Gençlerimizin, öğrencilerimizin bizim için ne kadar değerli olduğunu her defasında dile getirdik ve bu doğrultuda onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Onların daha elverişli ortamlarda eğitimlerini alabilmeleri için biz Iğdır Belediyesi olarak herşeyi yapmaya her türlü sorumlulığu almaya hazırız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir geleceğimizin daha parlak ve güzel olmasını istiyorsak çocuklarımıza, öğrencilerimize gereken değeri ve en iyi şartlarda eğitimi vermeliyiz. Ben tekrardan yeni eğitim, öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

igdir-belediyesi-okul-bahcelerinde-ve-okul-yollarinda-tadilat-yapti--(1).jpgigdir-belediyesi-okul-bahcelerinde-ve-okul-yollarinda-tadilat-yapti--(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber