Iğdır Kızılay'dan Kurban Bağışı Çağrısı!

Iğdır Kızılay'dan Kurban Bağışı Çağrısı!

Iğdır Kızılay Şube Başkanı Tahir Artantaş, 2013 yılı Kurban bağışlarının kabulüne başlandığını söyledi.

Iğdır Kızılay'dan Kurban Bağışı Çağrısı!

Iğdır Kızılay Şube Başkanı Tahir Artantaş, 2013 yılı Kurban bağışlarının kabulüne başlandığını söyledi.

Artantaş, kurban bağışlayacak olan vatandaşların kurban bağışlarını bizzat şubeden ve ya bankalardan yapabileceklerini belirten Artantaş,Kızılay’ın kurbanı gerçek manada kesen, değerlendiren ve bunu da yoksula tek elden ulaştıran bir kuruluştur. Kampanya çerçevesinde derneğe vekaleten kurban bağışının kabul edileceğini ve Et ve Balık Kurumu tarafından hijyenik şartlarda kesiminin yapılıp, paketlenip ve muhafaza edilerek 800 gramlık kutularla konserve olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.” dedi.

Türk Kızılayı Iğdır Şube Başkanı Tahir Artantaş, 2013 yılı kurban hisselerinin Kızılay’a bağışlanması için Iğdır halkına çağrıda bulundu.

Artantaş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında kurban bağışlarını yapmak isteyen vatandaşların, kurban hisselerini şubeden ya da bankalardan yatırabileceklerini kaydetti. Bankalardan yapılacak olan ödemelerde 4 taksit yapıldığını kaydeden Artantaş, yazılı ve görsel basında da kendilerine destek verilmesini istedi.

Artantaş; “Ülke içerisinde bağışta bulunmak isteyenlerin 575 TL, ülke dışında bağışta bulunmak isteyenlerin 300 TL bankada ki hesaplara ya da şubeye elden teslim ile yapabileceklerini söyledi.

Artantaş şöyle konuştu; “2013 yılı kurban kampanyasını başlatmış bulunmaktayız. Malumunuz her yıl olduğu gibi Kurban bayramına yakın Türk Kızılay’ı kurban bağış kampanyası düzenlemektedir. Bu bağış kampanyasında sizlerin sayesinde halka ilan edilmektedir. Onun için ben size özellikle teşekkür ediyorum. Ekim ayının 16 sına kadar sizlerin bizlere yardımcı olmanızı, basın aracılığıyla yapılan ilanların daha geçerli olduğunu, onun için ben sizlerden hassaten tekrar rica ediyorum. Görsel ve yazılı basın olarak bizlere yardımcı olmanızı istiyorum. Vatandaşlarımızın Türk Kızılay’ın bağışlayacakları kurbanları ister şubemize ister bankalar aracılığıyla, ülke içerisinde kestirmek isteyenlere 575, ülke dışında kestirmek isteyenlere de 300 liradan kurban bağışı kabul edilmektedir. Ayrıca bankalardan yatırılacak olan kurban bağışlarının 4 taksit yapılma durumu var. Iğdır halkının bizleri yalnız bırakmayacağını umut ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber