Iğdır Valisi Davut Haner de Sırasını Bekledi!

Iğdır Valisi Davut Haner de Sırasını Bekledi!

Iğdır Valisi Davut Haner M.Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci yurdunu ziyareti sırasında öğrencilerle yemek kuyruğunda birlikte sırada bekledi.

Iğdır Valisi Davut Haner, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, müdür yardımcıları  Ahmet Gelal,Muhittin  Yücel, şube Müdürleri Cabbar Turan, Mehmet Tüzen ile birlikte  M.Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu, Okul Müdürü Rohat Hun’dan bilgi aldı.

Yurt içerisinde öğrencilerle yemekhaneye giden Vali Davut Haner, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, müdür yardımcıları Ahmet Gelal, Muhittin Yücel, şube Müdürleri Cabbar Turan, Mehmet Tüzen sıraya girerek öğrenciler gibi yemek alıp öğrencilerin arasına oturup sohbet ettiler.

Yemekhanede ve dinlenme salonunda yurtta kalan erkek öğrencilerle sohbet edip sorunlarını dinleyen Vali Davut Haner ve Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi, öğrencilerle tek tek görüşerek sohbet ettiler.

Vali Haner, öğrencilere bazı nasihatlerde bulunarak, “Sizler, Iğdır gibi üç ülkeye sınır bir ilinde okuyorsunuz. Anne ve babanız sizleri buraya okumaya göndermiştir. Devletimiz size okumanız için her türlü imkanı sunmaktadır. Bu durumda size düşen göreve derslerinize çalışmak  okumak okulu bitirip iyi bir Üniversitede eğitim almanızdır.Ülkemizin sizin gibi gençlere ihtiyacı vardır. Unutmayın bu devlet, millet sizlerden hizmet bekliyor. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Gelişen Küresel dünyada yerimizi alabilmemiz için çok çalışmak zorundayız. Bunu da gerçekleştirecek olan siz gençlerimizsiniz.” dedi. 

igdir-valisi-davut-haner.jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber