Iğdır'da 'Askıda Elbise' Kampanyası

Iğdır'da 'Askıda Elbise' Kampanyası

Iğdır’da “Dolabında durmasın, Sokaktakiler Isınsın” sloganıyla başlatılan ’Askıda Elbise’ kampanyası çerçevesinde kurulan çadıra ihtiyaca sahibi vatandaşlar akın etti.

Iğdır Valiliği ve Iğdır Belediyesi tarafından ortak yürütülen ‘Dolabında Durmasın, Sokaktakiler Isınsın’ sloganıyla başlatılan ’Askıda Elbise’ kampanyası çerçevesinde Atatürk Caddesi üzerinde bulanan yeraltı çarşısı üzerine çadır kuruldu. Duyarlı öğrenciler ve vatandaşlar tarafından çadırdaki askılara bırakılan giyim malzemeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Çadır açılışına Iğdır Belediyesi Eş Başkanı Murt Yikit, Iğdır Vali yardımcıları Mevlüt Özmen Muhlis, Bilgehan Karanfil ve Muhlis Arslan, İl Milli Eğitim Müdür Hakan Cırıt ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Iğdır Belediyesi Eş Başkanı Murat Yikit, bunun gerçekten güzel bir sosyal proje olduğunu ve bu projeye katkı sunan herkese teşekkür ettiğini belirtti.
Iğdır Vali Yardımcı Mevlüt Özmen de, gençlerin başlattıkları bu kampanyaya kendilerinin de destek verdiklerini belirterek, “Bu anlamda Iğdır İl Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın imkanlarını seferber ettik. Belediyemizin ve mili eğitimin müthiş desteği oldu. İlde duyarlı vatandaşlarımızın bağışladıkları kıyafetleri buraya taşıdık. Buradaki amacımız da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek çıkmaktır” dedi.
Askılardaki elbiselerden ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar da; bu uygulamadan dolayı çok mutlu olduklarını ve böylesi yardımların kendileri için çok memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, yardım yapan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler. iha

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber