Iğdır'da ‘Doğudan Yükselen Umutlar' Bilgi Yarışması

Iğdır'da ‘Doğudan Yükselen Umutlar' Bilgi Yarışması

Iğdır’da, ‘Doğudan Yükselen Umutlar’ isimli proje etkinlikleri kapsamında bilgi yarışması düzenlendi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen ‘Doğudan Yükselen Umutlar’ isimli proje etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseler Arası Bilgi Yarışması’nın finali, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün konferans salonunda yapıldı. 6 okuldan 18 öğrencinin yarıştığı yarışmada Haydar Aliyev Fen Lisesi birinci, Özel Hazar Koleji Anadolu Lisesi ikinci ve MEV Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.
Yarışma sonrası öğrencileri tebrik eden Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, bu yarışmanın galibinin bütün öğrenciler olduğunu söyledi. Cırıt, “Büyük cesaret göstererek yarışmaya katıldınız. Sizleri tebrik ediyorum. Bilgilerinizi pekiştirdiniz. Biraz heyecanla bazı soruları bilmeyebilirsiniz. Burada kaybettiğiniz bir şey yok. Hepiniz başarılısınız, gelecekte güzel bir yerlerde olacaksınız. Her zaman hayatta en iyisini yapmayı hedefleyin. Bunun altında da iyi bir insan olmak yatıyor. İyi insan olmayı hedefleyin, vatanınıza, bayrağınıza, milletinize sevgi dolu olun. İyi bir insan olduğunuz anda, çevrenize, milletinize, bayrağınıza, vatanınıza en iyi hizmeti vereceksiniz. Mesleğinizde de en iyisi olun, sizleri yetiştiren anne, babanızı ve öğretmenlerinizi kutluyorum” dedi.
Yarışmasının finalinde dereceye giren ilk üç okulun öğrencilerine Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal tarafından kol saati hediye edileceği belirtildi. iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber