Iğdır'da Hırsızlar Kameraya Yakalandı!

Iğdır'da Hırsızlar Kameraya Yakalandı!

Iğdır'da kapının kilidini kırarak bir kuyumcu dükkanına giren hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Iğdır'da Hırsızlar Kameraya Yakalandı!


Iğdır’da kapının kilidini kırarak bir kuyumcu dükkanına giren hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


Edinilen bilgiye göre dün gece Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan kuyumcu dükkanına ön kapı kilidini kırarak giren 3 hırsız, önce iş yerindeki küçük kasayı yere devirerek içindeki hediyelik ziynet eşyalarını boşalttı. Daha sonra raflardaki hediyelik ziynet eşyalarını alan hırsızlar, büyük kasayı açmayı başaramayınca olay yerinde geldikleri araçla kaçarak uzaklaştı.


Kuyumcu Abdülmecit Temirak, akşam saat 18.00’de oğlu ile birlikte iş yerini kapattığını, sabah geldiklerinde ise dükkanın soyulduğunu fark ettiklerini belirtti. Hemen güvenlik güçlerine haber verdiklerini anlatan Temirak, “Tamamıyla ne kadar ziynet eşyamızın çalındığını bilmiyoruz. Allah’tan büyük kasayı açmayı başarmadılar. Orayı açsalardı 500 bin TL’lik malzeme çalınmış olacaktı” dedi.

Olay yerinde gelen polis ekipleri, iş yerinde yaptıkları incelemenin ardından hırsızların bulunması için soruşturma başlattı.

2.20131003191212..gif

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber