İKAMETTE KAÇAK KAZI

İKAMETTE KAÇAK KAZI

MİNİBÜS ÇEVRESİNDE KAĞIDA SARILI BİR MİKTAR ESRAR MADDESİ BULUNDU

İKAMETTE KAÇAK KAZI

-MİNİBÜS ÇEVRESİNDE KAĞIDA SARILI BİR MİKTAR ESRAR MADDESİ BULUNDU

  Kars’ta yapılan arama ve uygulamalarda bir ikamette kaçak kazı ihbarı alındı. Yapılan araştırmada kazıda kullanılan malzemelere el kondu. Bir başka olayda da esrar ihbarı üzerine aranan minübüste bir suç unsuruna rastlanmazken minibüs çevresinde kağıda sarılı esrar maddesi bulundu.

  Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri geçtiğimiz günlerde 1 şüpheliyi kaçak kazıya izin vermek ve kaçak kazı yapmaktan gözaltına aldı. 1 şüphelinin de firarda olduğu olay saat: 20.00 sıralarında meydana geldi. Hafızpaşa Mahallesinde bulunan bir ikametin bodrumunda kaçak kazı yapıldığı ihbarı yapıldı. İhbarının alınması üzerine bahse konu ikamete gidildiğinde konu ile ilgili olarak şüpheli yakalandı ve yapılan aramada 2 adet kürek, 2 adet kazma ve 2 adet demir levye, 1 adet şarjlı ışıldak bulunarak el kondu. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesinin ardından salıverilirken, 18 yaşındaki firari şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

  Kağızman ilçesinde ise Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ‘İçmek İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak’ suçundan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Olay önceki gün saat: 19.45 sıralarında meydana geldi. Şahindere Mahallesinde durumundan şüphelenilen bir minibüste ve minibüs içinde bulunan 3 şüphelinin üzerlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı. Ancak; minibüs çevresinde minibüsten atıldığı tespit edilen kağıda sayılı bir miktar esrar maddesi bulunarak muhteviyatının tespiti için Erzurum Kriminal Polis Laboratuarına gönderilmek üzere el kondu. Şüpheliler, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak salıverildi.

Önceki ve Sonraki Haberler