Ilgar Tekstil, kadınlar gününde kadın personellerini unutmadı

Ilgar Tekstil, kadınlar gününde kadın personellerini unutmadı

Ilgar Tekstil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarını çiçeklerle kutladı. Ilgar Anadolu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Irgalı "Kadınlar, hayatımızın her alanında varlıklarıyla bize güç veriyorlar." dedi.

Kağızman ilçesine büyük yatırım yapıp ilçede en az 300 kişiye iş imkanı tanıyan Kağızmanlı iş kadını Ilgar Anadolu Tekstil Yönetim Kurulu 8 mart dünya kadınlar gününü kutladı. Kadın istihdamını ve kadınların işgücüne katılımına her geçen gün daha da önem veren en çok kadın istihdamı sağlayan şirketlerin başında gelmektedir dedi.

Ilgar Anadolu Tekstilin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Kağızman ilçesine büyük yatırım yapıp ilçede en az 300 kişiye iş imkanı tanıyan Kağızmanlı iş kadını Ilgar Anadolu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Irgalı , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şirketin kadın personellerine çiçek takdim ederek onları kutladı.

"Tüm emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun" diyen Irgalı, "Bende bir kadın olarak Kadınlar, hayatın her alanında varlıklarıyla her kesime güç veriyorlar. Ailemizde, işyerimizde ve toplumda önemli roller üstleniyorlar. Başarılarıyla ve emekleriyle bizleri gururlandırıyorlar. " ifadelerini kullandı.

"Bugün Dünya Kadınlar Günü. Bu özel günde sizleri kutlamak ve ne kadar değerli olduğunuzu bir kez daha hatırlatmak istedik " sözlerini kullanan Dilek Irgalı" Ilgar Anadolu Tekstil olarak, kadın çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve onları her alanda desteklemeye devam edeceğiz. " dedi.

894f8bc5-a26d-43c9-8392-b16f2880486f.jpg

70169e30-e237-4d25-9431-d3b1a3561420.jpg

Kaynak:İbrahim Yavalak

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler