İngilizce-Rusça Faaliyet Sergisi Açıldı

İngilizce-Rusça Faaliyet Sergisi Açıldı

Özel Burhanettin İlkokulu, Anasınıfı öğrencileri “İngilizce-Rusça Faaliyet Sergisi” öğrenci ve velilerin katılımıyla açıldı. Dersteki etkinliklerden oluşan sergi davetlilerin beğenisine sunuldu.

İngilizce Öğretmeni Gamze Demirhan ve Rusça Öğretmeni Gülcan Çelik; düzenlenen sergide bütün Anasınıfı öğrencilerimiz öğrendikleri kelimeleri etkinlilerle gösterecek materyal hazırladılar. Hazırlanan materyaller okul girişinde bütün öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin beğenisine sunulmak üzere sergilendi.

İngilizce-Rusça Faaliyet Sergisinin açılışını Anasınıfı öğrencileri ve velilerimizle Okul Müdürümüz Fatih Akaslan yaptı. Akaslan; okulumuzda İngilizce’yi ve Rusça’yı sıradanlıktan kurtarıp günlük hayata katan ve eğlenceli kılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz, dedi.

ingilizce-rusca-faaliyet-sergisi-acildi-(1).jpgingilizce-rusca-faaliyet-sergisi-acildi-(2).jpgingilizce-rusca-faaliyet-sergisi-acildi-(3).jpgingilizce-rusca-faaliyet-sergisi-acildi-(4).jpgingilizce-rusca-faaliyet-sergisi-acildi-(5).jpgingilizce-rusca-faaliyet-sergisi-acildi-(6).jpgingilizce-rusca-faaliyet-sergisi-acildi-(7).jpgingilizce-rusca-faaliyet-sergisi-acildi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler