İstanbul'dan Kars'a Ameliyat İçin Sevk Edildi

İstanbul'dan Kars'a Ameliyat İçin Sevk Edildi

İstanbul'da özel bir Üniversite Hastanede tedavi görev 62 Yaşındaki erkek hasta, Kars Kafkas Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Kafkas Üniversitesi Genel Cerrahi Kliniği’nde yine Kars'ta bir ilke imza atılarak 3 boyutlu lapasokopik ameliyat yapıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber)

İstanbul'da özel bir Üniversite Hastanesinde takip edilen 62 yaşında bulunan erkek hasta uzun süredir dalakta kitle nedeniyle tedavi görüyordu. Ameliyat edilmesi gereken hasta İstanbul'da bulunan özel bir Üniversite Hastanesi tarafından Kars Kafkas Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Klinigi'ne yönlendirilerek ameliyata alındı. 

Dalaktaki kitlenin büyümesi nedeniyle Özel Üniversite Hastanesi tarafından Kars Kafkas Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Klinigi'ne yönlendirilen 62 yaşındaki hasta Prof. Dr. Mahmut Can Yağmurdur ve Yrd. Doç. Dr. Kenan Binnetoğlu'ndan oluşan ekip ile Kars’ta yine bir ilke imza atılarak 3 boyutlu kapalı (lapasokopik) ameliyat edildi. Başarılı bir şekilde ameliyat yapılarak hastanın tümörlü dalağı alındı ve problemsiz bir şekilde taburcu edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler