İttifak Adayı Prof.Senger STK Temsilcilerini ziyaret etti.

İttifak Adayı Prof.Senger STK Temsilcilerini ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger Kars'ta faaliyet gösteren STK'ların temsilcilerini ziyaret etti.

Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar ve partililer ile birlikte Kars’taki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini ziyaret ettiler.

Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger ve heyeti ; Ehlibeyt Âlimler Birliği Derneği Başkanı Ehlibeyt Işıklı Cami İmamı Seyit Ahmet Erdem’i, Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş’u, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan’ı, Kars Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Okay Ulakçı’yı, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz’ı, Kars Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Dursun Ali Boy’u ve Genel Sekreter Kürşat Sadıkoğlu’nu, Kars Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mecit Boran’ı, Kars İHH Başkanı Halil İbrahim Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

1-396.jpga-122.jpgb-090.jpgc-082.jpgd-065.jpge-004.jpgf-021.jpgg-009.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler