İyilik Tırı, Kars’tan İdlib’e dualarla gönderildi

İyilik Tırı, Kars’tan İdlib’e dualarla gönderildi

Kars İnsani Yardım Derneği (İHH) öncülüğünde, kamu kurumları, STK’lar ve hayırseverlerin de desteğiyle Suriye’nin İdlib şehrine; içinde gıda, kömür, un, yatak, battaniye, halı ve oyuncak olan “İyilik Tırı” gönderildi.

Volkan KARABAĞ

İyilik Tırı, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, İŞKUR İl Müdürü Yusuf Bulut ve STK temsilcilerinin katılımıyla dualar eşliğinde Kars’tan İdlib’e yolcu edildi.

Kars İnsani Yardım Derneği Başkanı Şahin Cevensin, İyilik Tırı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; şehrimizde ve dünyanın neresinde olursa olsun, nerde bir mazlum ihtiyaç sahibi varsa ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Kars’tan da bir iyilik katkısı olsun istediklerini de kaydeden Cevensin, “Sağ olsunlar idari amirlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız çok destek oldular. Tırımızı Kars’tan Suriye’nin İdlib bölgesine yolcu ettik. İyilik tırımızın hazırlanmasında ve gönderilmesinde destek olan,  katkısı sağlayan ve emek veren herkese derneğimiz adına çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar. Bu amaçla iyiliklerimiz devam edecek. Allah daha fazla iyilikler yapabilmeyi nasip etsin” dedi.

iyilik-tiri,-kars’tan-idlib’e-dualarla-gonderildi-(5).jpegiyilik-tiri,-kars’tan-idlib’e-dualarla-gonderildi-(3).jpegiyilik-tiri,-kars’tan-idlib’e-dualarla-gonderildi-(4).jpegiyilik-tiri,-kars’tan-idlib’e-dualarla-gonderildi-(1).jpegiyilik-tiri,-kars’tan-idlib’e-dualarla-gonderildi-(2).jpeg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler