Kadın Cinayeti Davası

Kadın Cinayeti Davası

Ardahan'daki kadın cinayeti davasının ilk duruşması yapıldı.

Ardahan'da kuaförlük yapan Zeynep Tekinarslan (29) ve otomobilde yanında bulunan üniversite öğrencisi Nur Ayyıldız’ı (22), öldürmek suçundan tutuklu bulunan Ersoy Tunç bugün ilk kez hakim karışına çıktı.

Ardahan Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "kasten öldürme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamasıyla tutuklu bulunan sanık Ersoy Tunç’un ailesi, Nur Ayyıldız’ın Annesi ve babası Nevin Ayyıldız ve Aytaç Ayyıldız katıldı.

Kasten öldürme ve Hürriyetten yoksun bırakma suçuyla yargılanan Ersoy Tunç, savunmasında “Zeynep’e ve herkese faydalı bir insandım. Ancak Zeynep hayatımı mahvetti.” dedi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ersoy Tunç, Zeynep Tekinarslan ile 2012 yılında tanıştıklarını ve sürekli görüşerek birlikte oldukların söyleyerek, ''Evli ve çocuklarımın olduğunu söylememe rağmen oda evlenip boşandığını söyledi. Birlikteliğimiz devam ederken ben bu ilişkiden rahatsız oldum ve ayrılmak istedim. Ancak Zeynep ayrılmak istemedi. Daha sonra birlikte yaşamaya başladık. Kendisine ev tutup dayadım döşedim . Zeynep için Ailemi ve çocuklarımı karşıma aldım. Benden sürekli para istiyordu. İlişkimiz devam ederken İ.T. ile tanıştığını ve onunla gönül ilişkisi olduğunu duydum, ve ayrıldım Daha sonra Zeynep İ.T. ile evlendi. Ancak evlendikten sonrada beni aramaya devam etti. Ancak değişen hiçbir şey yoktu. Ne kadar ayrılmak istesem de beni intihar etmekle tehdit ediyordu'' dedi.

Zeynep'e ve herkese faydalı bir insan olduğunu ancak Zeynep hayatını mahvettiğini söyleyen Tunç, ''Defalarca kez küsüp barıştık, son olarak eşimi arayıp rahatsız etti ve eşim bu olayı duyduktan sonra iki kez intihara kalkıştı. Buna rağmen kendi ailem yerine her zaman Zeynep’in arkasında oldum. Zeynep'e ve herkese faydalı bir insandım. Ancak Zeynep hayatımı mahvetti.'' dedi.

Mahkeme heyeti, "2 kez müebbet hapis istemiyle" yargılanmasını istediği Tunç'un duruşmasını gerekli delillerin toplanması için 21 mart 2016 tarihine erteledi.

Önceki ve Sonraki Haberler