Kafkas Üniversitesi idari personeli için "Çoçuğum İş Yerimde" etkinliği düzenlendi

Kafkas Üniversitesi idari personeli için "Çoçuğum İş Yerimde" etkinliği düzenlendi

Kafkas Üniversitesinde “Mutlu Çalışan-Başarılı Kurum” çalışmaları kapsamında idari personele yönelik yeni bir etkinlik daha düzenlendi.

Programda çocuklara yönelik olarak Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü öğrencileri eşliğinde palyaçolu eğlenceler, çizgi film, çocuk şarkıları ve yüz boyama gibi aktivitelerin yanı sıra hamburger, sıkma portakal suyu, pamuk şekeri ve patlamış mısır gibi ikramlar yer aldı. 

Etkinlik hakkında Üniversiteden yapılan açıklamada, "Kurumların başarılı olması, hedeflerine ulaşmasında çalışanların verimliliği ve performansı büyük önem taşımaktadır. Bu noktadan yola çıkarak gerçekleştirilen etkinlikte çocukların anne veya babalarının çalıştığı kurumu yakından görmeleri ve eğlenecekleri aktivitelerin içinde olmaları sağlandı. Bütünüyle gönüllüler tarafından finansmanı sağlanan etkinlik için üniversitemiz bütçesinden her hangi bir ödeme yapılmadı." denildi.

kafkas-universitesi-idari-personeli-icin-cocugum-is-yerimde-etkinligi-duzenlendi-(1).jpgkafkas-universitesi-idari-personeli-icin-cocugum-is-yerimde-etkinligi-duzenlendi-(2).jpgkafkas-universitesi-idari-personeli-icin-cocugum-is-yerimde-etkinligi-duzenlendi-(3).jpgkafkas-universitesi-idari-personeli-icin-cocugum-is-yerimde-etkinligi-duzenlendi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler