Kafkas Üniversitesinde Ramazan Coşkusu Yaşanıyor!

Kafkas Üniversitesinde Ramazan Coşkusu Yaşanıyor!

Kars Kafkas Üniversitesi on bir ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Kars’ta Ramazan Etkinlikleri düzenliyor.

Üniversite Merkez Kampüs içinde yer alan Konukevinin yenilenen nezih ortamında, hava koşullarına bağlı olarak iç ve dış mekanlarda Ramazan boyunca iftar yemekleri ve iftar sonrası programlar düzenleniyor.

Tercih eden vatandaşlar iftar yemeğinin ardından canlı müzik, Tasavvuf ve Sanat Müziği fasıl eşliğinde aileleri ve dostlarıyla keyifli bir akşam geçirebiliyorlar. Semaver çay, kahve çeşitleri, nargile, dondurma, mısır, pamuk şekeri satışlarının da yapıldığı etkinliklerde, çocuk misafirler için, palyaço, çocuk tiyatrosu, Hacivat Karagöz, animasyon, yarışmalar, meddah ve gölge oyunu gibi etkinliklerle ailelere ve çocuklara Ramazan coşkusu yaşatılıyor.

Etkinlikler kapsamında Kars'ta özel ve kamu kurumlarının grup ve toplu iftar yemekleri için rezervasyon alınabiliyor.

Bilgi ve Rezervasyon İletişim: 0474 242 68 35

kafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(8).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(1).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(2).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(3).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(4).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(5).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(6).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(7).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(9).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(11).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(12).jpgkafkas-universitesinde-ramazan-coskusu-yasaniyor!-(10)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler