Kağızman Belediyesi Güçlendirmek Yerine Kapatmayı Tercih Etti

Kağızman Belediyesi Güçlendirmek Yerine Kapatmayı Tercih Etti

Kağızman Belediyesi güçlendirme gerektiği ve tadilat masrafları yüksek olduğu gerekçesiyle kiracısı ile sözleşmesini yenilemediği Kağızman Hamamı kapalı duruyor.

İlçenin tek hamamın 11 yıllık işletmecisi Polat Yıldız, alınan kararla ilçede hamam kalmayacağını, bütün vatandaşlar gibi kendisinin de mağdur olacağını belirtti.

Kağızman İlçesinin tek hamamı olan ve haftanın belirli günleri kadınlara, diğer günleri erkeklere hizmet veren 50 yıllık Kağızman Hamamı kapandı.

Daha önceden de kiraya verilerek işletilen hamamın 11 yıllık işletmecisi Polat Yıldız, konu hakkında bir açıklama yaparak, "Bu hamam Kağızman ilçemizin tek hamamı buraya her yıl binlerce insan geliyor fakat ilçemizde bir hamam yok hamamın olmayışı Bu kadar Güzel bir ilçe olan Kağızman ilçemizin bir ayıbıdır. Ben buradan yetkililere sesleniyorum Kağızman ilçemizin hamamını en kısa sürede hizmete sokmalarını istiyorum çünkü 'Peygamber Efendimizde buyurmuş ki temizlik imandan gelir' imanımızın esaslarından en önemlisi temizliktir. Eğer buraya gelen bir misafir hamam bulamazsa camiye bile gidemez, bunun için en kısa zamanda hamamımızı geri istiyoruz." dedi.

kagizman-belediyesi-guclendirmek-yerine-kapatmayi-tercih-etti-(1).jpgkagizman-belediyesi-guclendirmek-yerine-kapatmayi-tercih-etti-(2).jpgkagizman-belediyesi-guclendirmek-yerine-kapatmayi-tercih-etti-(3).jpgkagizman-belediyesi-guclendirmek-yerine-kapatmayi-tercih-etti-(4).jpgkagizman-belediyesi-guclendirmek-yerine-kapatmayi-tercih-etti-(5)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler