Kağızman Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kağızman Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kağızman Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Kars, Ardahan ve Iğdır Şubesi arasında toplu sözleşmeyle 65 işçiye yüzde 15 oranında zam sağlandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kağızman Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Belediye İş Sendikası Kars, Ardahan ve Iğdır Şube Başkanı Himmet Bozan, Belediye İş Sendikası Kağızman Şube Sekreteri Abdulkadir Sarı ve Belediye İş Sendikası Temsilcisi Süreyya Nurayve Ercan Bora katıldı,

Belediye Başkanı Nevzat Yıldız yaptığı konuşmada sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek "Kanuni ölçüde öngören tüm yetkileri kullanarak çalışan işçilerimizin mutlu olacak bir sözleşme imzaladık. Çalışmalarımız ne kadar mutlu olursa ilçemizdeki insanlarımızda o kadar mutlu olur." dedi.

Belediye İş Sendikası Kars, Ardahan ve Iğdır Şube Başkanı Himmet Bozan ise toplu iş sözleşmesinin beklentileri doğrultusunda olduğunu ifade ederek "Yüzde 15 zamla toplu iş sözleşmesini yaptık. Belediye Başkanımız bizi kırmadı bunun başlangıcını yaptı. Belediye Başkanıma çok teşekkür etmek istiyorum. Çok şükür burada işçilerimizi memnun eden toplu iş sözleşmesini yaptık." ifadesini kullandı.

Kağızman Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşmeyle, 65 işçiye yüzde 15 oranında zam sağlanırken, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız'ın özverili çalışmaları nedeniyle Belediye İş Sendikası Kars, Ardahan ve Iğdır Şube Başkanı Himmet Bozan tarafından plaket takdim edildi.

kagizman-belediyesi’nde-toplu-is-sozlesmesi-imzalandi-(1).jpgkagizman-belediyesi’nde-toplu-is-sozlesmesi-imzalandi-(2).jpgkagizman-belediyesi’nde-toplu-is-sozlesmesi-imzalandi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler