Kağızman Fen Lisesi Hazır, Öğrencileri Bekliyor

Kağızman Fen Lisesi Hazır, Öğrencileri Bekliyor

Kağızman İlçesine 2017-2018 eğitim öğretim döneminde yeni açılan ve öğrenci alacak Fen Lisesi dört gözle yeni öğrencilerini bekliyor.

Ali ÇELİK / KARS MANŞET

Kağızman Fen Lisesinin en önemli özelliklerden bir tanesi de aldığı tüm öğrencilerine yurt imkanı sunacaktır. Yani Kağızman Fen Lisesini kazanan öğrenciler aynı zamanda Kağızman Fen Lisesinin yurtlarından otomatikman faydalanma imkanı da bulacaklar.

Kağızman İmam Hatip Lisesi ve Fen Lisesi Okul Müdürü Suat Güner, "Kağızman İmam Hatip Lisesi Bünyesinde bulunan Fen Lisesi Okul yönetimimiz başta olmak üzere; Ulaştırma Havacılık ve Denizclik Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'a Kağızman Kaymakamlığına, Kağızman Belediyesi ve Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kağızman Fen Lsesi açılmasına vesile oldukları içn kendilerine teşekkür ederim. Kağızman İlçesine gelen ve gelecek tüm fen lisesi öğrenciler ilçede rahat ettire bilmek için tüm imkânlarını seferber etmiş durumdayız. Okul yönetimi olarak öğrencilerimizin en kaliteli hizmeti ala bilmek için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde yürütmekteyiz. Okulumuzu tercih yapan tüm öğrenci kardeşlerimiz gönül rahatlılığı ile okulumuza gele bilirler. Okulumuzun şuan ki kontejyan sayısı 2 sınıf  60 öğrencidir. 2017-2018 Eğitim döneminde  ilk almış olduğumuz 60 öğrencimizin tamamı Okulumuza ait Erkek ve Kız yurtlarından da faydalana bilecekler. Hiçbir öğrencimizi dışarıda bırakmayacağız. Kağızman Fen Lisesi 2017-2018 Eğitim döneminin ilk yılında TEOG sınavında 482 tavan ve 433 taban puanla 60 öğrenci alımı yapmıştı." dedi.

kagizman-fen-lisesi-hazir,-ogrencileri-bekliyor-(1).jpgkagizman-fen-lisesi-hazir,-ogrencileri-bekliyor-(2).jpgkagizman-fen-lisesi-hazir,-ogrencileri-bekliyor-(3).jpgkagizman-fen-lisesi-hazir,-ogrencileri-bekliyor-(4).jpgkagizman-fen-lisesi-hazir,-ogrencileri-bekliyor-(5).jpgkagizman-fen-lisesi-hazir,-ogrencileri-bekliyor-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler