Kağızman MYO’da finaller öncesi eğlence

Kağızman MYO’da finaller öncesi eğlence

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Kağızman Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri “Yarıyılı Final Sınavları” öncesi moral depolamak için klasik müzik eşliğinde dinlendiler.

KAÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlileri ile Öğrencilerin hazırladıkları Klasik Müzik ve Türk Sanat Müziği dinletisi büyük beğeni topladı.
 
İnsan ruhunu dinlendiren klasik müzik, Şef Yrd. Doç. Dr. Olga Hasanoğu yönetimindeki geniş bir ekip ile sunuldu. Yaklaşık 1.5 saat süren dinleti öğrencilerin zorlu final sınavları öncesinde motivasyonunu ve morallerini yükseltmeye yetti.
 
Ardından sahne alan Öğretim Görevlisi İlhame Memedli yönetimindeki Sanat Müziği Korosu ise en neşeli sanat müziği şarkılarını seslendirirken öğrencilerin de katılımı dikkatlerden kaçmadı. Öğrenciler alkış tutarak birçok şarkıya eşlik ederken, yılın üzerlerine yüklediği bütün stresleri çırpıda atıp yüksek bir moralle sınavlara gireceklerini söylediler.
 
Öğr. Gör. Murat Aykırı, kendilerine bu fırsatı sunan KAÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlileri ile Öğrencilerine teşekkür ederek çiçek takdim etti.
(AÇ-BA-S) KARS/KAĞIZMAN (KHA) - ALİ ÇELİK

Önceki ve Sonraki Haberler