Kağızman'a Arslan'dan Müjde

Kağızman'a Arslan'dan Müjde

Ak parti Kars milletvekili Ahmet ARSLAN milletvekilliği seçimlerinde halka verilen sözlerin arkasındayız diyerek Kağızmanlılara müjdeyi verdi.

 

Hafta sonunda Kağızmanlı hemşerileri ile bir araya gelen AParti Kars milletvekili Ahmet ARSLAN milletvekili seçimlerinde halka ne söz vermişsek bugün yerine getirmekle mükellefiz bu sebeple Kağızman için söz verdiğimiz sulama suyu projesi bu yıl hayata geçirileceğini söyleyen Ahmet ARSLAN yaklaşık 100 milyon TL mal olacak bir sulama suyu barajı inşa edeceklerini bütün çalışmaların hazır olduğunu ve kısa zamanda ihale edileceği müjdesini verdi.

 

Aynı zamanda Kağızman meslek yüksek okuluna açılan yeni bölümler nedeniyle öğrenci sayısının artacağını ilçeye gelen öğrencilerin barınma sorununu ortadan kaldıracak bir devlet yurduda yapacaklarını söyleyen Ahmet ARSLANKağızman’a kısa zamanda ciddi yatırmalar yapacaklarını da söyledi.

 

Kağızman Erzurum bölünmüş yol yapımının da kısa zamanda tamamlayacaklarını söyleyen Ahmet ARSLAN Tuzluca’dan Erzurum’a kadar yapılacak yolun hem 14 km daha kısalacağını hem de çift şerit olacağını da belirtti.

 

Kağızman için kalıcı bir askeri birliğinde gerekli olduğunu söyleyen Ahmet ARSLAN bu konuyla ilgilide boş durmadıklarını ve girişimlerde bulunduğunu söyledi ilçede kalcı bir askeri birliğin ihtiyaç olduğunu vurgulayan ak parti Karsmillet vekili Ahmet ARSLAN bu konun milli savunma bakanı ile de görüşüleceğini ve ilerleyen zamanlarda netlik kazanacağını söyledi.

 

Serdar KARACA

DSC00827.JPG

 

DSC00783.JPG

 

DSC00795.JPG

 

Önceki ve Sonraki Haberler