Kağızman'da Gıda Denetimi

Kağızman'da Gıda Denetimi

Kağızman Belediyesi Zabıta Ekipleri, esnaflarda gıda denetimlerini arttırdı. Ekipler, ruhsat, hijyen ve fiyat tarifesine kadara tüm detayları inceledi.

Ali ÇELİK / KARS MANŞET

Kağızman Belediyesi Zabıta Ekipleri, market, avm, fırın, restoran, kafeterya gibi yemek ve gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini arttırdı. Ekiplerin, ruhsat, hijyen, fiyat tarifesi gibi önemli detayları inceledikleri gözlendi. Denetimlerde, işletmelerdeki fiyatlarda, esnaf odalarının belirlediği uygulamanın baz alındığı öğrenildi. Zabıta yıl boyunca denetimlerinin her gün devam edeceği bildirildi. 

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız konu ile ilgili bir açıklama yaparak, "İlçemizde özellikle gıda işi ile uğraşan işletmelerimizde denetimlerimizi arttırdık. Yıl boyunca gerekli denetimlerimizi zaten gerçekleştiriyoruz ancak her ay Gıdada denetimleri sıklaştırdık. Vatandaşımızın sağlığına tesir edecek herhangi bir durum yaşanmaması için bu denetimleri gerçekleştiriyoruz. İlçe genelinde yaptığımız çalışmada şu ana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadık. Duyarlı olan işletme sahiplerimize de teşekkür ederim" dedi. 

kagizmanda-gida-denetimi-(1).jpgkagizmanda-gida-denetimi-(2).jpgkagizmanda-gida-denetimi-(3).jpgkagizmanda-gida-denetimi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler