Kağızman'da Hırsız var!

Kağızman'da Hırsız var!

Kağızman hırsızların mekanı oldu,hırsızlar bulunamıyor!

Kağızman Şahindere Mahallesi son zamanlarda hırsızların hedefi haline geldi. Gece -gündüz ayrımı yapmayan hırsızlar, son bir ayda 10 evi soydu. Evde buldukları ne varsa götüren hırsızlar yüzünden mahalle sakinleri isyan ediyor. Bazıları çareyi evine çift kapı yaptırmakta bulurken, bazıları ise nöbet tuttuğunu söyledi.
Kapısının önünde gece saatlerinde motosikleti çalan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin kaçış anlarını ise, iş yeri güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamarasının kaydetmesine rağmen hırsızın bulunamaması pes dedirtti,
HAYATIMIZ TEHLİKEDE
Bazı vatandaşlar son günlerden artan hırsızlıktan bıkan vatandaşlar isyan etmeye başlayarak yetkililerden yardım istedi. Bazı vatandaşlar, hırsızların mekanı haline gelen Kağızman Şahindere Mahallesinde korkudan uyuyamaz hale geldiklerini ileri sürdüler. Hırsızlar ellerini kollarını salalaya sallaya gece gündüz demeden rahatlıkla hırsızlık yaptıkları, bu kadar hırsızlık yaptıkları halde kimsenin yakalanmaması yakalanan hırsızların ise serbest kalmasından bıktıklarını ifade eden mahalleliler, yetkililerin bu konuya el atmalarını istediler.

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler