Kağızman'da İŞKUR Heyecanı!

Kağızman'da İŞKUR Heyecanı!

İŞKUR, Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Kars Kağızman Milli Eğitim Müdürlüğünde işe başlayacak olan 128 kişi, Kağızman Halk Eğitimi Salonu'nda noter huzurunda düzenlenen törenle belirlendi.

Kağızman'da İŞKUR Heyecanı! 

İŞKUR, Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Kars Kağızman Milli Eğitim Müdürlüğünde işe başlayacak olan 128 kişi, Kağızman Halk Eğitimi Salonu’nda noter huzurunda düzenlenen törenle belirlendi.

1024 kişinin başvuruda bulunduğunu ve bunlardan 128 kişinin Kağızman İlçe Milli Eğitim Bünyesinde okullarda temizlik işlerinde çalışmak üzere belirlenmiş oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çekilişte yaptıkları konuşmada, “İŞKUR ile yapılan anlaşmalarla çeşitli dönemlerde 3 ve 6 aylık geçici işçi çalıştırdık. Şimdi de 9 aylık süre için 128 kişiyi işe alıyoruz. Çıkmayanlar kesinlikle üzülmesin. Önümüzde Kaymakamlık özel idare için ve yine Kağızman Belediye başkanlığında çalışacak elamanlar içinde çekiliş yapılacak, onlarda çıkabilir.” dedi.

Yapılan çekiliş sonrası kurada isimleri çıkanlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuru yaparak işe başlamış olacaklar.

Kağızman Halk Eğitimi Salonu’nda yapılan çekilişe Kağızman İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Ars ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde personellerle sorumlu Müdür Suat Atmaca, Kağızman Noteri Tugay Bingöl ve çok sayıda vatandaş katıldı.

128 asıl 64 kişi de yedek olarak belirlendi.kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler