Kağızman’da Kırsal Kalkınma Destekleri Toplantısı Yapıldı

Kağızman’da Kırsal Kalkınma Destekleri Toplantısı Yapıldı

Kağızman Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Destekleri Bireysel Sulama Hibeleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü yetkilisi Ziraat Mühendisi Ayhan Enginbey, Kırsal Kalkınma Destekleri Bireysel Sulama Hibeleri için başvuruların 01.01.2018 ile 01.03.2018 tarihleri arasında Kars İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapılacağını belirtti.

Enginbey, tarımsal faaliyetler için geliştirilen modern basınçlı bireysel sulama makine ve ekipmanlarının üreticiler tarafından kullanımının yaygınlaştırılarak daha kaliteli ve pazar isteklerine uygun üretim yapılmasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Erginbay bu kapsamda kabul edilecek proje başvurularına hibeye esas mal alım tutarının KDV hariç yüzde 50'sine hibe yoluyla destek verileceğini söyledi.

Toplantıya  Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Tarım Müdürü Bekir Çapan,Zıraat odası Başkanı Cesim Kızıltaş, mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı.

kagizman-gida-tarim-ve-hayvancilik-ilce-mudurlugu,-kirsal-kalkinma-destekleri-bireysel-sulama-hibeleri-bilgilendirme-toplantisi-duzenlendi-(1).jpgkagizman-gida-tarim-ve-hayvancilik-ilce-mudurlugu,-kirsal-kalkinma-destekleri-bireysel-sulama-hibeleri-bilgilendirme-toplantisi-duzenlendi-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler