Kağızman'da Mekke’nin Fethi Programı

Kağızman'da Mekke’nin Fethi Programı

Kağızman İmam Hatip Lisesi tarafından “Mekke'nin Fetih Günü” programı düzenlendi. Halk Eğitimi Konferans Salonunda düzenlenen programda öğrenciler de ilahi ziyafeti verdiler.

Kağızman'da Mekke’nin Fethi Programı

Kağızman İmam Hatip Lisesi tarafından “Mekke’nin Fetih Günü” programı düzenlendi. Halk Eğitimi Konferans Salonunda düzenlenen programda öğrenciler de ilahi ziyafeti verdiler.

Halk Eğitimi Salonu’ndaki programa; Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, ilçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Parlar, İlçe Müftüsü Yakup Belen, Okul Müdürleri veliler ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ardından programda; Kuran-ı Kerim ziyafeti, şiirler, ilahiler ve ezgiler yer aldı. Kağızman İmam Hatip Lisesi Müdürü Suat Güner burada yaptığı konuşmada, 31 Aralık tarihinin Müslümanlar için önemli bir gün olarak bilindiğini çünkü Mekke’nin fetih yıl dönümü olduğunu belirtti.

Mekke’nin fethinden sonra yeni bir devrin başladığını anlatan Güner, o günde yeryüzünün zulümden kurtulduğunu ifade etti. Güner, “Kağızman İmam Hatip Lisesi olarak Mekke’nin fetih yıl dönümünü yeniden kutlamak için buraya toplanmış bulunuyoruz tüm misafirlerimize bu programa katıldıkları için teşekkür ediyorum.” dedi

Program; Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Parlar ve Müftü Yakup Belen tarafından öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

 


Önceki ve Sonraki Haberler