Kağızman'da Öğretmenlere Kaynaşma Yemeği

Kağızman'da Öğretmenlere Kaynaşma Yemeği

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından personel ve öğretmenlere kaynaşma yemeği verildi.

Öğretmen Evi’nde verilen yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

Yemek öncesi bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar,  İlçede Görev Yapan personel öğretmenlerle tanışmak ve kaynaşmak amacıyla bir araya geldiklerini söyleyerek, "Amacımız personellerimizle böyle bir araya gelip hem sohbet edip hemde öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim sunabilmemiz için iştişare etmektir. Öğretmen evimizi sıcak ortamında bu güzel yemekte de buluşmamız. Öğretmen Evimizin sizlere ne kadar katiteli bir hizmet sunduğunu görmekti. Çünkü Öğretmen Evi sizin evinizdir. Adı üstünde öğretmen Evi. İşte sizlerde evinizde nasıl rahat ediyorsanız buradada öyle rahat edebilirsiniz. Bu yemekte emeği geçen Öğretmen Evi müdürümüze, müdür yardımcımıza ve özveriyle çalışan personellere teşekkür ederim." dedi.

Bayşar, yemekte bir araya geldiği öğretmenlerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

kagizmanda-ogretmenlere-kaynasma-yemegi-(1).jpgkagizmanda-ogretmenlere-kaynasma-yemegi-(2).jpgkagizmanda-ogretmenlere-kaynasma-yemegi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler