KAĞIZMAN’DA, TAYYİP ERDOĞAN VE EKİBİNE DUA VE İÇTENLİK!

KAĞIZMAN’DA, TAYYİP ERDOĞAN VE EKİBİNE DUA VE İÇTENLİK!

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, Kağızman Merkez ve Köylerinde AK sevdalılar ile buluştu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bile sabahın erken saatlerinde il ve ilçe teşkilat mensuplarının katılımıyla, Kağızman merkez ve köylerde ziyaretlerinde bulunarak,  hem cumhuriyetin hem de istikrar ve güven ortamının sağlanması için, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.

Arslan’ın erken saatlerde başlayan ziyaretleri, yoğun ilgi görürken, Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi içtenlikle edilen dua ve sevgi gösterileri duygusal anların yaşanmasına sahne oldu. Arslan bu içtenlik ve samimiyetten büyük memnuniyet duyduğunu, Kağızman’ın halkının 7 Haziran seçimlerinin dışında her zaman AK Partiye ve şahsına teveccüh gösterdiklerini ve bundan dolayı minnettar olduğunu belirtti.

İlçe halkıyla kucaklaşan Arslan: “1 Kasım seçimleri, Ülkemiz, Kars’ımız ve Kağızman için önemi son derede büyüktür. Gelişmenin, kalkınmanın, istikrar ve güven ortamının devamı için herkese önemli sorumluluklar düşmektedir. Kağızmanlı hemşerilerinin bunun bilincinde olduğunu ve gereken desteği vererek ülkeyi kaosa sürükleyenlere ders vereceklerinden şüphemiz yoktur.” Dedi.

Arslan’ın erken saatlere başlayan ve geç saatlere kadar devam eden Köy ziyaretleri sonrasında akşam saatlerinde Kağızman seçim bürosundaki hemşerileriyle bir araya geldi. Seçim bürosundaki hemşeriyle hasbihal  ederek, destek ve Ak Partiye gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Kağızmanlı hemşerilerinin  1 Kasım seçimlerinin önemini bildiklerini ve en güzel cevabı sandıkta vereceklerini ifade ettiler.  

kagizman’da,-tayyip-erdogan-ve-ekibine-dua-ve-ictenlik!-(1).jpgkagizman’da,-tayyip-erdogan-ve-ekibine-dua-ve-ictenlik!-(2).jpgkagizman’da,-tayyip-erdogan-ve-ekibine-dua-ve-ictenlik!-(3).jpg 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler