Kağızman'da Yazar Okur Buluşması

Kağızman'da Yazar Okur Buluşması

Kağızman Belediyesi ile Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak projesi olan “Ayın Yazarı Buluşması” gerçekleştirildi. Proje kapsamında Kağızman’a gelen yazar Mikail Çolak Kağızman İmam Hatip Lisesi öğrencilerle buluştu.

Programa, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, Aras Anadolu Lisesi Müdürü Tufan Ayhan, İmam Hatip Lisesi Müdürü S.Suat Güner, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı,

Kağızman İmam Hatip Lisesi Gösteri Salonunda Kağızman Belediye Başkan Yardımcısı ve Edebiyatcı ve ayrıca araştırmacı yazar olan Bican Veysel Yıldız’ın yöneticiliğinde gerçekleştirilen programda "Kağızman Belediyesi olarak her ay bir yazarımızı konuk edeceğiz bu ayki yazar konuğumuz Mikail Çolak" dedi. Yazar Mikail Çolak öğrencilere Peygamberimizin hayatını ve İncil'in nasıl değiştirildiğini anlatarak öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Programın sonunda Belediye Başkanı Nevzat Yıldız tarafından plaket ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar tarafından çiçek takdim edildi. Yazar Mikail Çolak yazdığı kitabı imzalayarak okurlarına dağıttı.

kagizmanda-yazar-okur-bulusmasi-(1).jpgkagizmanda-yazar-okur-bulusmasi-(2).jpgkagizmanda-yazar-okur-bulusmasi-(3).jpgkagizmanda-yazar-okur-bulusmasi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler