Kağızmanlı Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Kağızmanlı Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Kağızman Anadolu lisesi öğrencileri Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için Türk bayrakları ile yürüdü.

Kağızman Anadolu Lisesi öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için yürüdü.

Yürüyüşe Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yağan yağmur altında yapılan yürüyüş Kağızman Anadolu Lisesi önünde başladı. Öğrenciler Türk Bayrağı açarak, 'Türk'üz, Tükçüyüz, Atatürkçüyüz', 'Vatan sana canım feda', 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sloganlarıyla Komando Tabur Komutanlığına  kadar yürüdü.

Buradaki askerlerimizi ziyaret eden öğrenciler, askerlerimize çiçek takdim ederek hatıra fotoğraf çektirdiler. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Anadolu Lisesi öğrenci temsilcisi Gülsemin Yaşar, "Vatan bedenimdeki kalptir, kalbi kaybedersek her şeyimizi kaybederiz. Bu millet evide doğup şavaşta ölür. Bu toprakların yiğidi eksik olmaz baki olan vatandır. Bu mübarek bedenini vatana, bayrağa, ezana, siper eden Mehmetçik, sen bu milletin gönlünde taht kurmuş tarihi kahramansın. Dün Çanakkale'de bir avuç içi bir elin parmağından da fazla sayıda yiğit yan yana, sırt sırta dizilmediler mi? nasıl haykırmıştı, onlar için milli marş şairimiz, top tüfekten daha sık gülle yağan mermiler, kahraman orduyu seyretki bu tehdide güler. Bugün dört yanımız yine tehdit değil mi? var mı bu tehditten en ufak bir çekinmemiz." dedi. 

Vatandaşlarında yürüyüşe verdiği destekte konuşan Kadir Atış, "Askerimize ve polisimize destek olmak için buradayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Türk budur, yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir' Bizler bugün Türk gençleri olarak son damla kana ve son nefesimize kadar ordumuzun yanındayız. 
Biliyoruz ki yüce Türk ordusu hayırlısıyla bu seferden de zafer ile dönecektir. Biliyoruz ki Türk bilinciyle Kızılelma öyküsüne yürekten inanan gençler olarak Afrin Harekatı'na sonuna kadar destek veriyoruz." dedi.

kagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(1).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(2).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(3).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(4).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(5).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(9).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(6).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(7).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(8).jpgkagizmanli-ogrencilerden-zeytin-dalina-destek-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler