Kağızmanspor'dan Maça Davet!

Kağızmanspor'dan Maça Davet!

Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz, takımın adım adım şampiyonluğa koştuğunu belirterek, Cumartesi oynanacak olan Kars spor maçına herkesi davet etti.

Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı maçta düğümün çözüleceğini söyleyen Başkan Korkmaz, tüm sporseverleri Cumartesi Günü Saat 12:00’de Karsspor ile yapacakları maça davet ettiler ve sezon başında çok iyi bir takım oluşturduklarını ifade ederek, bu sene şampiyon olacaklarını kaydetti.

Başkan şu açıklamada bulundu:

"Bu yolu hep birlikte yürüyeceğimiz, hiçbir maddi çıkar beklemeden, yılmadan, yıkılmadan birlikte mesafeler kat edeceğimiz birbirimize el vereceğimiz, omuz vereceğimiz yol arkadaşları edindik. Kağızmanın spordaki geleceği bizim derdimiz oldu, tasamız oldu, kaygımız oldu. Hazreti Mevlana, “Dert adamı yollara düşürür” diyor. Bizde, Kağızman’daki gençlerin derdini kendi derdimiz bildiğimiz için bu yollara düştük.. Milletin emanetini yere düşürmedik, Milletimizin bize verdiği yetkiyi boşa çıkarmadık. Milletimize hayal kırıklığı yaşatmadık. Allah ömür verdiği sürece de Kağızman’ın başarısı için ter dökmeye devam edeceğiz. Allah’ın izni ve seyircimizin desteği ile şampiyonluk yolundaki en büyük engeli de aşarak hedefimize ulaşacağız.”

Geçtiğimiz hafta Dikmesporu 3-0’lık net skorla geçerek liderliğini devam ettiren Kağızmanspor hocası Engin Arkış ise şunları söyledi:

“Kağızmanspor Süper Amatörde Namağlup liderliğini Sürdürüyor, Oynadığı 4 lig maçında attığı 23 gol ile Süper Amatörde bir ilke imza atmıştır.Takımımızla Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Karsspor maçına kenetlendik. İnşallah bu maçı da kayıpsız atlatarak yolumuza devam edeceğiz. Sakatlıkların çokluğu her ne kadar bizi düşündürse de ben futbolcularıma güveniyorum. Sonunda gülen yine biz olacağız. Bütün Kağızmanlı futbolseverleri Cumartesi günü sahamızda karşılaşacağımız Karsspor maçına davet ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler