KAİ Filistin'e destek eyleminde

KAİ Filistin'e destek eyleminde

Kars Ardahan Iğdır'ın üyesi olduğu Ankara Sivil Toplum Platformu öncülüğünde yüzlerce kişi Filistin’e destek için Hacı Bayram Caminde toplandı.

Ankara Sivil Toplum Platformu üyeleri tarafından gıyabi cenaze namazı kılındı. Kars Ardahan Dernekler Federasyonu protestoda KAİ Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ve Genel Başkan Vekili Yener Acay tarafından temsil edildi.

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım İsrail zulmüne karşı bir açıklama yaptı. Yıldırım'ın yaptığı açıklama şöyle: 

"İsrail'in, İslamın göz bebeği Kudüs'ü kana bulamasını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bilinsin ki bizlerin Filistin davası hiçbir zaman son bulmayacaktır. Bizler varoldukça bu davasının birer neferi olmaya devam edeceğiz. İsrail ve onun en büyük destekçisi Amerika bu zulme devam ettikleri sürece eninde sonunda akıttıkları bunca mazlumun kanında boğulacaktır. Şu bilinsin ki Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisidir ve Filistin devletinin başkentidir. Bizler Filistin davasının en büyük savunucularından biri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi her zaman İsrail zulmünün karşısında dimdik duracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi 'Dünya Beşten Büyüktür' söylemiyle haraket etmeye devam edeceğiz. Filistinli kardeşlerimiz şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki Türkiye de ki kardeşleri daima onların yanında ve her platformda onları desteklemeye devam edecektir. Bizlerin yardımları Filistinli kardeşlerimiz için daima devam edecektir."

kai-filistine-destek-eyleminde-(1).jpgkai-filistine-destek-eyleminde-(2).jpgkai-filistine-destek-eyleminde-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler