KAISİAD’dan Çok Anlamlı Sosyal Sorumluluk Örneği

KAISİAD’dan Çok Anlamlı Sosyal Sorumluluk Örneği

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Kars, Ardahan ve Iğdır’da yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara 90 adet tam donanımlı tekerlekli sandalye dağıtacak.

Orhan Gökçe başkanlığındaki KAISİAD yönetim kurulu üyeleri Nurettin Mengükan, Nihat Angışhan, Arif Kalmaz,  Yavuz Polatoğlu, Gazi Karakurt, Hadi Akmugan, Ümit Tatar, Aşkın Korkmaz,  Ali kılıç, Sait Üstündağ, Halis Köroğlu, Arif Kalmaz ve Üzeyir Engin, sandalye dağıtımı öncesi Kars, Ardahan ve Iğdır’da Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlükleri ile istişare ederek, gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarının belirlenmesini istedi. Daha sonra Kars, Ardahan ve Iğdır’ın vali ve belediye başkalarını makamlarında ziyaret eden Başkan Orhan Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri yapacakları tekerlekli sandalye yardımı hakkında bilgi verdiler.

Orhan Gökçe Başkanlığındaki KAISİAD yönetim kurulu üyeleri Kars’ta da ki programları kapsamında Vali Rahmi Doğan ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı da makamlarında ziyaret ederek söz konusu yardım ile ilgili olarak bilgi verdiler.

Önce Vali Rahmi Doğan’ı ziyaret eden Başkan Gökçe ve derneğin yönetim kurulu üyeleri her bir tekerlekli sandalyenin tam donanımlı ve ileri teknoloji ürünü olduğunu belirterek, amaçlarının öncelikli olarak vatandaşlarının tekerlekli sandalyeye bağımlı kalmamalarını istemediklerine dikkat çekerek bağımlı olanların da daha kaliteli bir toplumsal hayat yaşamalarının kendilerini son derece mutlu edeceğini söylediler.

Öte yandan KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe, tekerlekli sandalye dağıtım etkinliğinin Kars Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirileceğini belirterek, sandalye dağıtımın Pazartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Gökçe, sandalye dağıtım etkinliğine Kars Valisi Rahmi Doğan ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın da katılacak olmasından dolayı son derece mutlu olacaklarını dile getirdi. Ve başkanlığını yaptığı KAISİAD’ın yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte her üç ilimize katkı anlamında sosyal ve kültürel olarak destek vermek için her zaman hazır olduklarını söyledi.

Kars Valisi Rahmi Doğan ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’da sosyal sorumluluk anlamında engelli vatandaşlara desteklerinden dolayı KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe ve yönetim kurlu üyelerine teşekkür ettiler.

KAISİAD üyeleri bugün Ardahan’ın Göle ilçesinde, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ile birlikte tekerlekli sandalye dağıtımını gerçekleştirdiler. 

kaisiad’dan-cok-anlamli-sosyal-sorumluluk-ornegi-(1).jpgkaisiad’dan-cok-anlamli-sosyal-sorumluluk-ornegi-(2).jpgkaisiad’dan-cok-anlamli-sosyal-sorumluluk-ornegi-(4).jpgkaisiad’dan-cok-anlamli-sosyal-sorumluluk-ornegi-(5).jpgkaisiad’dan-cok-anlamli-sosyal-sorumluluk-ornegi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler