Kampanya Yolda!

Kampanya Yolda!

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü Sami Ölmeztoprak’la görüşmesinin ardından, "Genel Müdürümüz Kars Şeker Fabrikasının kampanya yapması konusunda pozitif bir bakış açısına sahip" dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Kars Şeker Fabrikasıyla ilgili olarak Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sami Ölmeztoprak’la bir görüşme yaptı.

Görüşmede genel olarak şeker fabrikalarına ilişkin görüş alışverişinin yanı sıra Kars Şeker Fabrikasının durumu da özel olarak ele alındı. Görüşmeden sonra bir açıklama yapan Uçum; Sayın Genel Müdür'ün son derece yapıcı bir yaklaşımı olduğunu söyledi. Uçum ayrıca ; "Genel Müdürümüz Kars Şeker Fabrikasının kampanya yapması konusunda pozitif bir bakış açısına sahip" dedi.

Uçum şöyle devam etti: "Genel Müdürümüz zaten stratejilerini fabrikaları çalıştırma üzerine kurduklarını bir kez daha vurguladı. Ürün rekoltesi ve diğer verilerle birlikte her fabrikanın durumunun Yönetim Kurulunda ele alındığını belirten Sayın Genel Müdür, Kars'ın işleme süreçlerinin yetkinliğine de dikkat çekti."

Her yıl Ağustos ayı içinde Fabrika Kampanyalarıyla ilgili Yönetim Kurulu'nun karar verdiği bilgisini aldığını belirten Uçum, "Sayın Genel Müdür'ün Kars'a ilişkin pozitif yaklaşımından dolayı Kars ve kendi adıma kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler