Kan Bağışı Kampanyası

Kan Bağışı Kampanyası

Kars Adliyesinde Kızılay'a Kan Bağışı Kampanyası

Kars Adliyesinde Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyası

-Kars Valisi Ahmet Kara, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Başsavcı Adem Yazar, Hakimler ve Savcılar Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundular.

  Türk Kızılay’ının kan bağışı kampanyası bu defa Kars Adliyesi’nde yapıldı. Kampanyaya katılan Kars Valisi Ahmet Kara, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Başsavcı Adem Yazar, Hakimler ve Savcılar Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundular.

  Türk Kızılayı Doğu Anadolu Erzurum Kan Merkezi ve Kars Kızılay Şubesi görevlilerinin Adliye binası koridorunda kurduğu stantta Adliye çalışanları kan bağışında bulundular. Kars Adliyesi’nde görevli Hakimler, Savcılar ve diğer çalışanlar gönüllü olarak sırayla kan bağışı yaptılar. Kars Valisi Ahmet Kara, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Başsavcı Adem Yazar da kan bağışına katıldılar.

  Vali Ahmet Kara burada yaptığı konuşmada, herkesi kan vermeye davet etti. Kendisinin de ihtiyacın dışında bile yılda en az bir defa kan verdiğini ve bunu bir alışkanlık haline getirdiğini söyleyen Vali Kara, “Bu kampanyayı da duyunca Sayın Başsavcım ve Emniyet Müdürümle birlikte gelip kan bağışladık. Böylelikle inşallah bir hayat kurtarırız ve bunun sevincini de yaşarız. Bir kan vermek bir hayat kurtarmaktır. Onun için vatandaşlarımızdan devamlı kan vermelerini rica ediyorum. Zaten kan vermenin sakıncalı olduğu insanlardan veya hastalığı olan ihsanlardan kan almıyorlar. Sağlıklı kanları biriktiriyorlar ve Kızılay değil Türkiye’nin Dünyanın her tarafındaki insanlara yetişebilen bir kuruluş. Dolayısıyla Kızılay’a mutlaka kan bağışında bulunulması gerektiğini söylüyorum. Bütün hemşehrilerimize kan bağışında bulunmalarını öneriyorum. Kan versinler mutlaka sıhhat bulacaklardır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler