Kar Ekibi Gece Mesaisinde!

Kar Ekibi Gece Mesaisinde!

Kars Belediyesi, son günlerde etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte kar temizleme ekiplerini 24 saat esasına uygun olarak vardiyalı sistemle hazır tutuyor.

Kar Ekibi Gece Mesaisinde!

Kars Belediyesi, son günlerde etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte kar temizleme ekiplerini 24 saat esasına uygun olarak vardiyalı sistemle hazır tutuyor. Gece saat 02.30’da kar temizliği yapan ekiplere baklava ikram edildi ve görevlerinde başarılar dilendi.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte günlerdir etkili olan kar yağışının ardından olası bir aksaklığa meydan vermemek için çalışmaları yerinde takip ediyorlar. Gecenin ayazında da sürdürülen çalışmalarda ayrıca görevli personellere baklava tatlısı ikram ediliyor. Dün gece de çalışan ekipler yerlerinde kontrol edildi ve görevlilere tatlı ikram edilerek kolaylıklar dilendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Günün her saatinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bir yandan kentin yoğun olan cadde ve sokaklarında çalışmalar yürütülürken diğer yandan da kenar mahallelerde işler yürütülüyor. Amaç, vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve her bölgeye en kısa sürede ulaşmaktır. Bu kent bizim ve her köşesine eşit hizmet götürmeyi amaçlıyoruz. Bir yandan kar yağışı devam ederken diğer yandan da kar kaldırma çalışmaları yürütülüyor.” dedi.

Başkan Karaçanta ayrıca, “Araçlarımız ile şu anda bu gece saatinde bile karla mücadele ediyoruz. Kentin büyük bir bölümüne; caddelerimize ve sokaklarımıza ekiplerimiz girmiş durumda. Greyderlerimiz karları yolun kenarına alıyor çünkü kar kristal ve yumuşak olunca araçların demir aksamına yapışıyor. Onun için de titiz bir çalışma yürütüyoruz. Bu konuda da soğuk ve ayazın kalkmasıyla kamyonlara yüklenip ilgili yerlere aktarılıyor. 3 tane greyderimiz, kamyonlarımız, kepçelerimiz bütün ekiplerimiz mahalle aralarına çalışmakta. Bu belediye var olduğundan beri hiç bu kadar greyder ile çalışmamıştı.” diye konuştu. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler