Kara: “Kars Seçime Hazır”

Kara: “Kars Seçime Hazır”

Kars Valisi Ahmet Kara, 12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimler öncesi kentte gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

 

27 partinin katılacağı 12 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kars’ta da vatandaşların özgürce oy kullanabilmeleri için güvenlik önlemlerinin alındığı belirtildi.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kars Valisi Ahmet Kara muhtarlık seçimlerinin genel seçimlerden daha riskli olduğunu ama genel seçimler için her türlü önlemlerin alındığını ve herkesin rahatlıkla oyunu kullanabileceğini ifade etti.  

 

12 Haziran’daki seçimlerin Yüksek Seçim Kurulu denetiminde illerde ve ilçelerdeki denetim kurulları tarafından yapılacağını hatırlatan Vali Kara, “Denetim kurullarının yanında Valilik ve Kaymakamlıklar olarak bizlere de seçim güvenliğini sağlamak düşüyor. Seçim güvenliği ile ilgili bütün detaylar düşünülerek güvenlik önlemleri alınmıştır. Hiç kimse baskı altında kalmadan özgürce gidip oyunu kullanabilecektir. Bu tedbirler ilimizde, ilçelerimizde, köylerimizde, okullarımızda ve her sandık başında alınmış durumdadır. Vatandaşlarımızın bu seçimde huzur içinde oylarını kullanacaklarını ümit ediyorum, seçimin de ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler