Karabayır'dan Ziyaret

Karabayır'dan Ziyaret

K Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile birlikte Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (KARSESOB)'nı ziyaret etti.

Milletvekili Zeki Karabayır ve beraberindekileri KARSESOB Başkanı Adem Burulday karşıladı. KARSESOB Başkanlığı’na yeni seçilen Adem Burulday’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, odaların esnafların sorun ve sıkıntılarını çözmek ve vatandaşlara hizmet etmek için var olduğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Zeki Karabayır; “Odalara seçilen insanların milletin derdiyle ilgilenmesi gerekir. Bu işin içerisinde yetişmiş, çekirdekten gelen insanlar işlerin kolaylaştıracaktır. Eğer bir taraftan tutarsanız işte bu kötü olur. Seçilmişler hizmet etmek için vardır. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra KARSESOB Başkanı Adem Burulday’dan oda hakkında bilgiler alan AK Parti Milletvekili Zeki Karabayır ile Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, bir süre sohbet ettikten sonra KARSESOB’tan ayrıldılar.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler