Karaçanta altınla ödüllendirdi!

Karaçanta altınla ödüllendirdi!

Kars Belediye Başkanı Murataza Karaçanta Bolu, Sakarya, Gaziantep ve Bursa'da düzenlenen Tekerlekli Kayak, Ferdi Boks ve Kick Boks Türkiye Şampiyonlarında dereceye giren sporcuları kabul etti. Başkan dereceye giren sporcuları tek tek tebrik ederek altınla

Karaçanta altınla ödüllendirdi!

Kars Belediye Başkanı Murataza Karaçanta Bolu, Sakarya, Gaziantep ve Bursa'da düzenlenen Tekerlekli Kayak, Ferdi Boks ve Kick Boks Türkiye Şampiyonlarında dereceye giren sporcuları kabul etti. Başkan dereceye giren sporcuları tek tek tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Sporcularla birlikte, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü ve antrenörlerini de kabul eden Başkan Karaçanta, sporun her dalının o ilin reklamı için 'Olmazsa olmaz' olduğunu söyledi. Bu bağlamda sporculara Kars'ın tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı ayriyeten teşekkür ettiğini ifade eden Karaçanta, "Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi de kutluyorum."dedi.

Öte yandan, Bolu'da yapılan üst minikler 13-14 yaş Ferdi Boks Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Garipcan Osmanoğlu (68 kg), Türkiye 2'ncisi Tolgacan Keskin (65 kg) ve Türkiye 3'ncülüğünü ise Mahir Avinçli (43 kg) elde ettiler. Sakarya'da yapılan Alt Minikler 11-12 yaş Türkiye ferdi Boks Şampiyonasında da Türkiye Şampiyonu, Yiğit Yetkil (34 kg), Türkiye 2'ncisi Tamer Tuta (37 kg), Türkiye 3'ncüsü Can Demir Utku (60), Türkiye 3'ncüsü Can Turan (65 kg) oldular. Ayrıca, Gaziantep'te yapılan Gençler ve Büyükler Kick Boks Şampiyonasında ise Fuul Contact Türkiye 3'ncüsü, Soner Koç ve Bursa'da yapılan Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3'ncüsü Onur Kılıçarsalan oldu. Ziyaret Başkan Karaçanta'nın başarılı sporcularla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler