Karaçanta; 'Burada Amacımız Halk İle İç İçe Olmak'

Karaçanta; 'Burada Amacımız Halk İle İç İçe Olmak'

Kars Belediyesi'nde Halk Günü Toplantısı. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 'Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Halk gününde vatandaşlar Başkan Murtaza Karaçanta'ya sorunlarını anlatma fırsatı buluyor.

Karaçanta; 'Burada Amacımız Halk İle İç İçe Olmak'

Kars Belediyesi'nde Halk Günü Toplantısı. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 'Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Halk gününde vatandaşlar Başkan Murtaza Karaçanta’ya sorunlarını anlatma fırsatı buluyor.

Hafta 2 gün Salı ve Perşembe günleri düzenlenen halk günü toplantıları ile vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, vatandaşları dinleyerek sorunlarının çözümünde onlara yardımcı oluyor.

Halk Günü toplantılarına katılan vatandaşlar ise direk başkanla görüşme fırsatı bularak sorunlarını Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya iletme fırsatı buluyor.

Halk Günü'nde halkla bir araya gelerek sorunları bire bir dinleme fırsatının olduğunu belirten Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, vatandaşları dinlediklerini ve vatandaşlara her konuda yardımcı olduklarını belirtti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta; " Burada amacımız halk ile iç içe olmak onların sorunlarını dinlemek ve anında çözüme kavuşturmak. Bizlerden beklentileri nelerdir onları kendilerinden duymak ve beklentilerine cevap vermektir. Yapılan hizmetlerin yeterli olup olmadığını öğrenmek ve her konuda halkımız görüşlerini almak için haftada 2 gün Salı ve Perşembe günü saat: 10.00 -12.00 arası bu tür toplantılarla bir araya geliyoruz. Önemli olan halkımızın sorunları bire bir duymak ve anında çözüme kavuşturmak. Bu toplantılarda da çok sayıda vatandaşımızın sorunu gideriyoruz" dedi.

mrt_1399.jpg

mrt_1406.jpg

mrt_1410.jpg

mrt_1413.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler