Karaçanta: Önceliğimiz İnsandır

Karaçanta: Önceliğimiz İnsandır

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, esnafların derdini dinlemek ve sorunlarını yerinde görmek amacıyla işyerlerini ziyaret etti.

Karaçanta: Önceliğimiz İnsandır

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, esnafların derdini dinlemek ve sorunlarını yerinde görmek amacıyla işyerlerini ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir hava içerisinde geçen ziyarette Kars için yeni yapılacak projelerden bahsedildi. Esnafları gezen Başkan Karaçanta esnaflara hitaben bir konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ekonomik sıkıntıların bile sıcaklığından ve samimiyetinden bir şey kaybettiremediği Kars esnafını kutladığını vurgulayarak, zamanla her şeyin düzeleceğini söyledi. Belediyenin en temel hizmetlerinden birisinin de sınırları içerisinde yaşayan tüm insanları eşit bir şekilde kucaklayıp, onların arasında yer almak olduğunu söyleyen Başkan Murtaza Karaçanta, vatandaşların arasında olmanın önemine vurgu yaptı. Gezi esnasında vatandaşlarla sohbet eden eden Karaçanta, şu açıklamaları yaptı:

“Biz Kars Belediye Başkanlığına aday olduğumuzu açıkladığımızda sizlerin gönüllerine girmeyi vaat ettik. Şu anda belediye başkanıyız. Anlıyoruz ki sizden kopanlara, sizlerden uzaklaşanlara ders vermeyi çok iyi biliyorsunuz. Belediye hizmetlerine ara vermeden devam ediyoruz ama sizleri de unutmuyoruz. İşlerimizden zaman bulduğumuz vakitlerde düzenli olarak gezilerimize devam edeceğiz. Önceliğimiz insandır. Hizmetlerimizi sıraya koyarken insan unsuru ön plandadır," dedi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler