Karaçanta'nın Yeni Siyasi Danışmanı Tolga Adıgüzel Oldu!

Karaçanta'nın Yeni Siyasi Danışmanı Tolga Adıgüzel Oldu!

Kars Belediye Başkanlığı, Başkan Başdanışmanı ve Siyasi Danışman görevine Kars Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Tolga Adıgüzel atandı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta tarafından ataması yapılan Tolga Adıgüzel’in, Siyasi Danışman görevine atanması Kars Belediyesi’nde olduğu kadar Kars’ta da büyük memnuniyetle karşılandı.

23 yıllık Ülkü Ocaklı geçmişiyle ; gerek başkanlık öncesi ve gerekse Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı döneminde önemli projelere imza atan, her zaman milli birlik ve beraberlikten yana tavır alan, Kars Ülkü Ocakları’nı eğitim ve bilim yuvasına dönüştüren, Türkiye’de ise adından sıkça söz ettiren Tolga Adıgüzel, Kars Belediyesi’ndeki göreviyle de şehirde dikkatleri üzerine çekti.

Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve başarısı ile tanınan, Kars halkı tarafından sevilen ve sayılan, dik duruşu ile Milliyetçi ve Ülkücü Harekete büyük katkılar sunan Tolga Adıgüzel, Kars’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel taşı olan Adıgüzel Ailesi’nin genç siyaset uzmanlarından.

Kars Belediye Başkanı Siyasi Danışmanı Tolga Adıgüzel, bugün sosyal medya hesabından da atamasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Tolga Adıgüzel’in açıklaması ise şöyle :

“Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta Bey'in "Siyasi Danışmanı" olarak yeni bir göreve Bismillah deyip başlamış bulunmaktayım. Siyasi Danışmanlık görevini şahsıma layık gören Kars Belediye Başkanımız sayın Murtaza Karaçanta Bey'e teşekkürlerimi sunarken; 23 yıllık Ülkü Ocaklı şerefli geçmişimden aldığım feyizle görevimi en iyi şekil de yapacağıma inancım tamdır. Başta sayın Belediye Başkanımız olmak üzere; bize inanan, bize güvenen, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'e gönül veren ve bu şehrin samimi, çilekeş, onurlu, başı dik insanlarının başlarını hiç bir zaman önlerine eğdirecek, utandıracak, mahcup edecek bir işin, bir hareketin, bir davranışın içinde olmayacağız.  Gayemiz; bize tevdi edilen bu görevi, Ülkücü duruşa yakışır bir şekil de yerine getirmektir. Ülkücülüğümüz yegâne referansımızdır... Biz Seferle Emrolunduk, Zafer Allah'tandır...”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler