Kargo bayilerinde bayramlık telaşı

Kargo bayilerinde bayramlık telaşı

Kargo bayilerinde bayramlık telaşı

Kargo bayilerinde bayramlık telaşı

  Yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla vatandaşlar, kışlık yiyecek ve bayramlık hediye göndermek için kargo bayilerine akın etmeye başladılar.

  Murat Cumşit isimli vatandaş, Ankara’daki akrabalarına kaşar peyniri ve bal göndereceğini belirterek, “Her sene diğer illerde yaşayan eş, dost ve akrabalarımıza kışlık yiyecek gönderiyoruz. Bölgemiz de üretilen kışlık yağ, peynir, patates gibi ürünleri diğer illerde yaşayan akrabalarımıza gönderiyoruz. Kargo taşımacılığı ucuz ve güvenli olduğu için bu şekilde göndermeyi tercih ettik” diye konuştu.

  Kurban Bayramı öncesinde işlerinde yoğunluk yaşadıklarını söyleyen Sürat Kargo Sarıkamış Şubesi Müdürü Ahmet Yıldız ise, “Bölgemiz tarım ve hayvancılık bölgesi olduğundan dolayı, bu yörede üretilen, kaşar peyniri, bal, gravyer ve tereyağı gibi ürünlere ülkemizin dört bir yanından yoğun talep olması sebebiyle bu aylarda özellikle bayram öncesi iş potansiyelimizde yüzde 30’luk bir artış olmuştur. Ayrıca hızlı ve güven veren hizmet anlayışımızla vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmamız bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler