Karne Hediyelerini Karslı Kardeşleriyle Paylaştılar

Karne Hediyelerini Karslı Kardeşleriyle Paylaştılar

Beyazıt Rotaract Kulübü Üyeleri, Kars'ın Taşdere Köyü İlköğretim Okulu Öğrencilerine, oyuncak, yazlık konfeksiyon ürünleri ve çeşitli hediyeler dağıttı.

 

Beyazıt Rotaract Kulübü Üyeleri, Hemşerimiz Tarkan Ellergezen'in danışmanlığını yaptığı projeyi gerçekleştirmek üzere şehrimize geldi. Kars'ta Heyete Çetin Adıgüzel yardımcı oldu.

 

“Karne Hediyemi Kardeşimle Paylaşıyorum” isimli projenin amacı Kars'ın Arpaçay ilçesindeki Taşdere Köyü ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak oyuncak dağıttılar. İstanbul’da bulunan bir okuldaki öğrencilerin yazdıkları mektupları da oyuncaklarla beraber buradaki çocuklara verdiler.

 

Bu kapsamda Taşdere Köyü’nde hediyeler ve mektuplar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve yetkililerin katılımlarıyla çocuklara dağıtıldı.

 

Beyazıt Rotaract Kulübü Selin Süzer yapmış olduğu açıklamada ; Projenin kendilerini ilk geldiği günden itibaren çok heyecanlandıklarını ve projeyi hemen kabul ettiklerini söyledi. Çocuklara hediyeleri dağıtırken ise çok duygulandığını ve bölgeye yardımlarının devam edeceğini belirtti.

 

Proje danışmanı hemşerimiz Tarkan Ellergezen ise sözlerine ilk önce dernek Başkanına teşekkür ederek başladı. Bu projeyi bugün gerçekleştirirken bu coğrafyada doğmanın büyümenin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gördüğünü söyledi. Budan sonra ise memleketimize daha çok katkı sağlayacağını da ekleyerek sözlerine son verdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler