Kars 36 Spor Tarihi Maça Hazır

Kars 36 Spor Tarihi Maça Hazır

Kars 36 Spor Gençlerbirliği ile Ankara’da oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçı için yarın sahaya çıkacak.

Futbol hayatında ilk kez 5. Tura kadar çıkan ve Türkiye liglerinin büyük takımlarından Gençlerbirliği ile Ankara 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak kader maçına çıkacak olan şehrin takımı Kars 36 Spor için Kars ve il dışında yaşayan Karslılar nefeslerini tuttu.

Kıt imkanlarla Ziraat Türkiye Kupasında ve Bölgesel Amatör Lig’de (BAL)Kars’ı gururla temsil eden Kars 36 Spor, bu tarihi günde de Karslıları sevindirmek için mücadele edecek. 

Yarın 13.30’da başlayacak olan ve A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak maç saatinde tüm Karslılar ekranları başından büyük heyecan yaşayacak.

Kars’tan zor şartlarda Ankara’ya giden taraftarlar maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadyumunda Kars dışında yaşayan gurbetçi Karslılar ile buluşarak takımlarına büyük destek verecek. 

Öte yandan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yarın saat 13:30’da Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile Kars 36 Spor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 2. karşılaşmasına başta Kars, Ardahan, Iğdır illeri olmak üzere tüm halkımızı davet ettiğini açıkladı.

Başkan Karaçanta, açıklamasında "Takımımıza destek olma zamanıdır, birlik, beraberlik zamanıdır. Ankara ve civarındaki tüm hemşerilerimizi bu tarihi ve guru verici maça bekliyoruz." dedi.

Bu arada Gençlerbirliği ile Kars 36 Spor maçının bilet fiyatlarının da tüm kategorilerde 5 liradan satışa çıkartıldığı belirtilerek, Kars 36 Spor taraftarında Passolig şartı aranmayacağı ve Gençlerbirliği tribünlerine girişin Passolig kartıyla sağlanacağı ve kombine biletlerin de geçerli olacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler